HR agenten

Kontakta HRagenten

Adress

HRagenten Sverige AB
Trålgränd 12
234 39 Lomma

Org.nr:

556861-9869

Telefon:

+46(0)723 07 85 93

E-post:

info@hragenten.se
Kontaktuppgifter
Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Telefon
Övriga uppgifter
Företag
Antal anställda
Typ av verksamhet
Vilken typ av HR-stöd behöver ni hjälp med?
Kommentar

Kontaktperson
Tony Mohlin

OM MIG

Jag tror att det är den enskilda medarbetarens förståelse för vad som förväntas av honom eller henne som avgör organisationens framgång. Om ledningen kan få med sig medarbetarna att tro på det som ska göras finns det inga gränser för vad som kan åstadkommas. I min värld är det genom det personliga mötet som förändring, motivation och utveckling av organisationer sker.

Som den HR-generalist jag är har jag som uppdrag att hjälpa er att ligga i framkant, ta rätt beslut i vardagen och se förändringen i kronor.

Jag har en lång erfarenhet av att snabbt få en översiktsbild av verksamheten och se vilka förändringar som bör göras. Genom att våga ställa ärliga och ibland jobbiga frågor öppnar man för förändring och därmed för utveckling. Enklare kan det knappast bli!

Jag är en driven och resultatorienterad beteendevetare med grundinställningen att allt går att göra bättre än igår - oavsett var man står idag. Allt förändringsarbete kräver en öppen dialog och en ärlighet i grunden. Jag går direkt på väsentligheterna för att nå snabbare effekt.